JB Holding sælger edgemo A/S

Forfatter: Kristine Bach

I dag har vi offentliggjort, at vi i JB Holding har solgt edgemo a/s til Danoffice IT.
Vi afrunder dermed en periode på næsten 10 år, hvor vi har ejet edgemo, og giver med god samvittighed selskabet videre til nye ejere, som kan rykke edgemo til næste niveau.

I marts måned solgte vi ligeledes vores aktier i eGISS.

Både eGISS og edgemo er eksempler på den måde, vi gerne vil investere i Juhl Bach Holding: Vi vil indgå i samarbejder med dygtige og engagerede iværksættere og sammen med dem skabe vækst og udvikling.

Det gode købmandskab og jysk ordentlighed i den allerfineste form er værdier, som min far Johannes Bach altid har stået for.

Det er et kæmpe privilegium at arbejde sammen med ham i en familie-virksomhed, hvor jeg igennem de sidste 16 år har lært af hans evne til at se muligheder, have modet til at tage chancer, og bygge nye ting op.

Min far har været bestyrelsesformand i begge selskaber, og ud over at han altid ved alt hvad der rører sig selskaberne, så har jeg gang på gang oplevet hans store menneskelige overskud, for han er en formand og investor der møder både medarbejdere og samarbejdspartnere med tillid.

I den seneste tid har de to salg naturligvis fyldt meget i vores holdingselskab, men nu ser vi frem til at kaste os over nye projekter og investeringer.

Kristine Bach

 

Fællesfoto, taget i forbindelse med underskrift af salgsdokumenterne

Se også…

flere nyheder

Find elefanten

Find elefanten

Denne sommer bliver Aarhus fyldt med elefantskulpturer. Det sker for at skabe fokus på psykisk sygdom. Psykiatrifonden...

PanzerGlass fylder 10 år.

PanzerGlass fylder 10 år.

I dag fejrer vi at Panzerglass har lavet skærmbeskyttelse i 10år. Panzerglass har igennem de sidste 10år udvidet...

Lejemål overdraget

Lejemål overdraget

Præcis et år efter vi begyndte at flytte jord og henover nytåret har vi overdraget alle lejemål på Delta 1, 8382...