Virksomhedsportefølje

Alle startups udspringer fra en god idé, og vi tror på, at de rette værdier og ordentlighed, mod og flid er vigtige elementer til at skabe en succesfuld forretning.

Som investor indgår vi i langsigtede partnerskaber med entreprenante mennesker, der alle har det til fælles, at de har drømme og mål for deres virksomheder. Hvis vi som investor tror på en idé, tilbyder vi ikke kun kapital. Vi stiller typisk også vores know-how, kontorer og logistikfaciliteter til rådighed for de virksomheder, vi investerer i.

Gensidig tillid er det absolut vigtigste i vores samarbejder.

Med fokus på godt købmandskab samt et blik for nye forretningsmodeller har vi været med til at opbygge flere succesfulde tech-selskaber.

Panzerglass

PanzerGlass™ laver eksklusiv skærmbeskyttelse til tablets og mobiltelefoner.

PanzerGlass™ blev stiftet i 2013 og er i dag vokset til at være en global virksomhed med mere end 150 medarbejdere på 5 kontinenter.

I tidens løb er PanzerGlass™ blevet synonymt med skærmbeskyttelse til mobile enheder, og produkterne kan beskytte stort set alle enheder: telefoner, bærbare computere, tablets, skærme i biler og smartwatches.

I dag er PanzerGlass™ et af de førende brands i verden inden for skærmbeskyttelse.

Det er medejer og CEO Jimmy Olsen, som sammen med et utrolig dygtigt team af medarbejdere har drevet virksomheden til det, som den er dag. Og vi er stolte af at være med på sidelinjen.

Etableringsår: 2013

LÆS MERE HER

DCC – SOLGT 2018 & 2022

DCC blev stiftet i 1995 og var det første selskab i vores portefølje. DCC blev, allerede før der var fokus på bæredygtighed, grundlagt på en idé om gensalg af brugt computer-udstyr.

I mange virksomheder afhænder man sit brugte IT-udstyr efter 3-4 års brug. I DCC forlænger man produkternes levetid ved at istandsætte, dataslette og opdatere udstyret.

Derudover opkøber DCC overskudsproduktioner hos IT-branchens bedste og førende brands. Det er ikke kun til gavn for miljøet – det er også sund fornuft og en god forretning for alle parter.

DCC beskæftiger omkring 120 medarbejdere fordelt på hovedkvarteret i Søften og regionale salgskontorer i Tyskland, Slovakiet og Sverige.

I 2018 solgte vi 60% af vores aktier til Kent H. Jeppesen, der er direktør for selskabet.

I marts 2022 solgte vi de sidste 20% til Foxway. 

Etaberingsår: 1995

LÆS MERE HER

EGISS – SOLGT Marts 2021

eGISS blev grundlagt i 2013 med en klar vision om at kunne levere kundetilpasset IT til store, globale virksomheder. Ambitionen var, at IT-leverancen skulle være hurtig og til en fast pris, uanset hvilken lokation i verden, den skulle sendes til.

eGISS har igennem årene indgået kontrakter med nogle af verdens største virksomheder og forsyner i dag mere end 130 lande med global pc-distribution.

eGISS beskæftigede på salgstidspunktet omkring 58 medarbejdere.

I 2021 syntes vi, at eGISS havde fået en størrelse, hvor vi fandt det bedst at overlade roret til nye ejere. Vi solgte derfor eGISS til EMK Capital Partners, som vi håber kan være med til at løfte virksomheden til et nyt niveau.

Etableringsår: 2013

LÆS MERE HER

edgemo – SOLGT 2021

I 2011 aftalte Lars Andersen, Morten Arknæs og Kenneth Knude, at de ville ændre måden, man handler med hinanden på i IT-branchen.

De manglede dog opstarts- og driftskapital, og vi blev derfor investorer i selskabet.

edgemo sælger i dag IT-hardware og licenser fra IT-branchens førende brands. Deres kunder er private og offentlige virksomheder, og igennem de sidste 10 år har de skabt en virksomhed, som både tjener penge og skaber arbejdspladser.

10 år efter etableringen havde edgemo skabt arbejdspladser til over 100 dygtige medarbejdere.

I 2021 var vi stolte af at sælge en både veldreven og sympatisk virksomhed videre til Danoffice IT.

Etableringsår: 2011

LÆS MERE HER

GIRLCODE

Girlcode er en ikke-komerciel webside, som vi ikke har nogen indtjening på. Lysten til at lave siden opstod, fordi vi ved, at der ligger en dybfølt iværksætterdrøm bag alle typer af virksomheder, små som store. Og i Juhl Bach Holding er vi dybt imponerede af alle, som tør springe ud i livet som iværksættere.

Filosofien bag Girlcode er at dele kvindelige iværksætterhistorier, fordi vi håber at kunne inspirere flere kvinder til at blive iværksættere.

En del af siden er bygget op som en stafet, hvor de interviewede kvinder kan sende videns-stafetter videre til andre iværksætterkvinder, som de selv bliver inspireret af.

Alle interviews på siden blev lavet i 2021

LÆS MERE HER